به گزارش پایگاه خبری راد، شاخص قیمت غذای فائو که تغییرات ماهانه سبدی از غلات، دانههای روغنی، محصولات لبنی، گوشت و شکر را بررسی میکند، در مارس ۱۶۷ واحد در مقایسه با ۱۶۶.۸ واحد در فوریه بود.
این شاخص ۳.۶ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کمتر است.
شاخص قیمت لبنیات فائو در مارس ۶.۲ درصد نسبت به فوریه رشد کرد که ناشی از تقاضای بالاتر برای واردات کره، پودر شیر و پنیر بود. شاخص قیمت گوشت بر مبنای ماهانه ۰.۴ درصد رشد داشت.
در مقابل، شاخص قیمت روغن گیاهی فائو، ماه میلادی گذشته ۴.۴ درصد کاهش داشت که به دلیل تقاضای کمتر برای روغن پالم بود. شاخص شکر نیز در همین مدت ۲.۱ درصد و شاخص غلات ۲.۲ درصد کاهش داشت.
بر اساس گزارش رویترز، فائو پیش بینی خود از میزان تولید جهانی گندم در سال ۲۰۱۹ را تغییر نداد و ۷۵۷ میلیون تن اعلام کرد که چهار درصد بالاتر از سطح تولید سال ۲۰۱۸ است اما در مقایسه با رکورد تولید سال ۲۰۱۷، کمتر مانده است.