به گزارش پایگاه خبری راد، سلیمان پاک سرشت، امروز ۱۳ اسفند، در حاشیه بازدید از یک واحد صنعتی در بیرجند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خراسان جنوبی دارای دانش تربیت نیروی بومی است و نقش دستان توانگر نیروهای خلاق ایرانی در بخشهای مختلف این واحد اقتصادی دیده میشود.
وی گفت: باید به نیروهای توانمند و کارآمد داخلی بیش از پیش باور داشت و با اعتماد به این نیروهای توانمند میتوان بیش از این نقش آفرین بود.
رئیس سازمان آموزشهای فنی و حرفهای کشور خاطرنشان کرد: نهادهای آموزشی باید نیروهای آموزشی را پاسداری کرده و در برابر امواج تکنولوژی توانمند کنند.
پاک سرشت با بیان اینکه صنعت و بنگاههای صنعتی دنیا در حال تغییرات مهمی هستند، تصریح کرد: با ورود به ارائه آموزشهای نوین و با همکاری صنعت میتوان این مأموریت را انجام داد.
وی با اشاره به اینکه سالانه ۱.۵ میلیون نفر در سطوح مختلف آموزشهای فنی و حرفهای را فرا میگیرند، اظهار کرد: همچنین ۴۰ درصد از این آموزشها در حوزه صنعت بوده است.
رئیس سازمان آموزشهای فنی و حرفهای کشور خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش و دانشگاهها مأموریت مهارتآموزی دارند و باید نیروهای انسانی در زمینه مهارتآموزی تربیت شود.
پاک سرشت با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت فعلی ما از نظر تجهیزات و تکنولوژیهایی که برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز است، شرایط رضایت بخشی نیست، یادآور شد: در خصوص تجهیز و تکنولوژیهای جدید منابعی از صندوق توسعه ملی اختصاص داده شده است.
توان نیروی انسانی عامل پایداری بنگاههای اقتصادی است
رئیس سازمان آموزشهای فنی و حرفهای کشور توان نیروی انسانی را عامل پایداری بنگاه اقتصادی دانست و گفت: اگر با تدبیر و نگاهی مبتنی بر عقل تصمیمگیری شود، دچار مشکلات موجود نمیشویم.
پاک سرشت در مراسم افتتاح یک مرکز آموزشهای کارگاهی در بیرجند اظهار کرد: یکی از کلیدیترین واژههای بنگاه اقتصادی، میزان مهارت و صلاحیت در استفاده از تکنولوژیهای جدید و نیروی انسانی است.
وی، توان نیروی انسانی را عامل پایداری بنگاه اقتصادی دانست و گفت: اگر با تدبیر و نگاهی مبتنی بر عقل تصمیمگیری شود دچار مشکلات موجود نمیشویم.
رئیس سازمان آموزشهای فنی و حرفهای کشور افزود: نیروهای انسانی کارآمد و توانمند یکی از سرمایههای با ارزش بوده که میتواند خلاقیتها را تولید کند. پاک سرشت تصریح کرد: امروزه بازاریابی در بخش محصولات است و در چشمانداز آینده نیز رقابتها در بخش توان نیروی انسانی خواهد بود.
وی ادامه داد: امروز در انقلاب صنعتی چهارم قرار داریم و باید به نهادهای آموزشی و نیروهایی که توان مدیریت تغییرات جدید را دارند اعتماد بیشتری کرد.
رئیس سازمان آموزشهای فنی و حرفهای کشور خاطرنشان کرد: باید بخش خصوصی در برنامههای ما ورود داشته باشد و امیدواریم نقش بیشتری به بنگاههای اقتصادی و بخش خصوصی دهیم.