به گزارش پایگاه خبری راد، ابراهیم رضایی درحاشیه برگزاری نخستین رویداد استارت آپ کارآفرینی اجتماعی در دانشگاه اصفهان، اظهار کرد: یکی از مهمترین واقعیتهای جامعه امروز مسائل و آسیبهای اجتماعی است که از موانع توسعه به شمار میرود و به طور حتم نخبگان دانشگاهی میتوانند با ایده پردازیهای نو در کاهش آسیبهای اجتماعی از جمله پدیده طلاق نقش موثر و چشمگیری ایفا کنند.
وی با بیان اینکه استان اصفهان در حوزه اجتماعی وضعیت مساعدی ندارد، تصریح کرد: براساس انعقاد تفاهم نامه همکاری بین وزارت علوم و وزارت کشور، دانشگاه اصفهان، استانداری و نهادهای زیرمجموعه ملزم به برگزاری این رویداد شدهاند.
دبیر اجرایی نخستین رویداد استارتآپ کارآفرینی اجتماعی کشور در دانشگاه اصفهان با بیان اینکه با برگزاری این رویداد به دنبال جذب ایدههای نو برای کاهش آمار طلاق هستیم، گفت: مسئولیت جذب ایده و رفع این معضل به دانشگاه اصفهان محول شده است.
مدیر اداره امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اصفهان یادآور شد: در این رویداد از سوی یکی از مراکز خیریه شهر به ایده پردازی که که بتوانند معضل این مرکز را برطرف کنند، هدیه ویژه ای اهدا خواهد شد.
رضایی خاطرنشان کرد: استان اصفهان به لحاظ خیریه ها، انفاق و صدقه نخستین استان کشور محسوب می شود، اما از نظر سرمایه اجتماعی از پایین ترین استان های کشور است. با این ظرفیت و کاستی ها باید بحران آسیب های اجتماعی به ویژه طلاق را در استان جدی بگیریم.
طلاق و مشکلات خانواده محورهای استارتآپ کارآفرینی اجتماعی
وی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان به عنوان قطب علمی کشور محسوب می شود، تصریح کرد: این دانشگاه میزبان دانشجویان استانهای تهران، قم، البرز، مرکزی، همدان، یزد، چهارمحال بختیاری، کهگلیویه و بویراحمد و لرستان در این رویداد استارت آپی است.
مدیر اداره امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اصفهان خاطرنشان کرد: این رویداد 54 ساعته در چهار محور اصلی شامل کسب و کار اجتماعی، آسیب های فضای مجازی، طلاق و مشکلات خانواده و زنان سرپرست خانوار و کودکان کار برگزار می شود.
رضایی توضیح داد: در این رویداد 10 تیم در سه روز به رقابت خواهند پرداخت و در روز نخست هر یک از صاحبان ایده در مدت 60 ثانیه ایده خود را مطرح و در انتها 10 تیم با رأی حاضران انتخاب و به مرحله بعد راه می یابد.
وی ادامه داد: در روز دوم این رویداد، صاحبان ایده به همراه 16 منتور دعوت شده به این برنامه در کارگاههای همسو با ایده های اولیه شرکت می کنند و در نهایت در روز سوم با تولید نمونه اولیه طرح آماده ارائه ایده خود می شوند. در اختتامیه این برنامه سه ایده برتر انتخاب و محصول اولیه ارائه می شود.
وی حمایت از ایدههای مطرح شده در این رویداد را ضروری دانست و گفت: ارتباط مستمر با صاحبان ایده و برگزاری جلسه با دستگاه های اجرایی استان به منظور عملیاتی کردن این طرح ها باید اجرا شود. به همین منظور صاحبان ایده های برتر از تسهیلات و حمایت های ویژه از جمله معرفی به بانک ها و دستگاه های مرتبط به منظور برخورداری از تسهیلات مادی و معنوی برخوردار می شوند.
دبیر اجرایی نخستین رویداد استارتآپ کارآفرینی اجتماعی کشور در دانشگاه اصفهان تاکید کرد: در این رویداد حدود 150 نفر ثبت نام کرده و بیش از صد ایده ارسال شده است که 60 درصد از استان اصفهان و مابقی از استان های دیگر است.
نخستین رویداد استارتآپ کارآفرینی اجتماعی با محوریت طلاق و کاهش آسیبهای اجتماعی از 8 تا 10 اسفند ماه سال جاری دردانشگاه اصفهان در حال برگزاری است.