به گزارش پایگاه خبری راد، به نقل از سی ان بی سی، هنوز نسبت به پیامدهای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا پیش بینی دقیقی وجودی ندارد. مارک کارنی در جریان سخنرانی خود در اجلاس داووس گفت: بانک مرکزی از همان زمان رأی به بریگزیت در همه پرسی سال ۲۰۱۶، خود را آماده بدترین سناریو در خصوص خروج سخت از اتحادیه اروپا کرده است.
وی افزود: مهم نیست که نحوه خروج ما از اتحادیه اروپا به چه شکلی خواهد بود. به عنوان بانک مرکزی، مهمترین وظیفه ما آماده کردن بخش مالی انگلیس برای این واقعه بوده است. بانک مرکزی انگلیس تحقیقات زیادی را در خصوص پیامدهای احتمالی ترک بدون توافق با اتحادیه اروپا انجام داده است.
بانک مرکزی انگلیس در ماه نوامبر یک گزارش بسیار منفی از پیش بینی خود در خصوص بریگزیت منتشر کرد که با انتقادات گسترده طرفداران خروج مواجه شد. طبق این پیش بینی در صورت خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا که اصطلاحاً خروج سخت نامیده میشود، تولید ناخالص داخلی انگلیس تا ۸ درصد و قیمت املاک تا ۳۳ درصد کاهش خواهد یافت. هم چنین نرخ بیکاری میتواند تا ۹ درصد افزایش یابد.
کارنی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به منتقدان انتشار این گزارش گفت: قبلاً گفته بودیم که ارزش پوند کاهش خواهد یافت که این اتفاق افتاد، همچنین گفتیم که نرخ تورم از سطح هدف گذاری شده فرا تر خواهد رفت که این اتفاق هم رخ داد.
با توجه به مخالفت پارلمان انگلیس با برنامه پیشنهادی ترزا می برای خروج از اتحادیه اروپا، وضعیت بریگزیت اکنون بیش از هر زمان دیگری در هالهای از ابهام قرار دارد. اختلاف نظر بین موافقان و مخالفان خروج از اتحادیه اروپا در پارلمان بیش از هر زمان دیگری بالا گرفته است و اکنون برخی از نمایندگان خواهان برگزاری همه پرسی مجدد در خصوص بریگزیت هستند.