14:34 | پنجشنبه 8 آذر 1403
Research Analysis Debriefing Day
انتقال کارخانه‌های اپل به آمریکا

1397/09/23 14:25

انتقال کارخانه‌های اپل به آمریکا

پایگاه خبری راد: اپل تحت‌تاثیر فشارهای سیاسی دولت ترامپ مبنی بر انتقال کارخانه‌ها از چین به داخل خاک کشور ایالات متحده، با اختصاص یک میلیارد دلار قصد دارد کارخانه جدیدی در شهر تگزاس آمریکا احداث کند.

به گزارش پایگاه خبری راد، پس از آغاز جنگ تجاری میان چین و ایالات متحده آمریکا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا چین را به افزایش تعرفه‌های گمرکی تهدید کرد که به واسطه آن بسیاری از شرکت‌های تکنولوژی و خودروسازی آمریکایی که در چین کارخانه داشتند، اعلام کردند که متحمل ضرر و زیان‌های گسترده و هنگفتی خواهند شد.   

بسیاری از شرکت‌های بزرگ آمریکایی به منظور کاهش هزینه‌های نهایی و افزایش سودآوری، کارخانه‌های خود را به شهرهای مختلف چین منتقل کرده‌اند و میلیون‌ها کالای تولیدی خود را در این کشور  به تولید و فروش می‌رسانند.

با توجه به آنکه بسیاری از شرکت‌ها و غول‌های تکنولوژی آمریکایی در چین کارخانه دارند و یا با بسیاری از شرکت‌های چینی برای تولید و تامین قطعات مورد نیازشان قرارداد همکاری دارند، بنابراین افزایش تعرفه وارداتی که سران این دو کشور برای همدیگر وضع کرده‌اند، می‌تواند تبعات منفی و مخربی را برای اقتصاد آمریکا و چین به همراه داشته باشد.

اما حالا به نظر می‌رسد که تلاش شرکت‌های تکنولوژی همچون اپل برای کاهش هزینه‌های نهایی و تمام شده برای تولید محصولاتشان در خارج از خاک آمریکا به نتیجه نرسیده است و مجبور شده‌اند تحت فشارهای سیاسی دولت ترامپ، به ساخت و احداث کارخانه در داخل خاک این کشور و انتقال آن از چین به آمریکا اقدام کنند.

بر اساس گزارش رویترز، اپل اعلام کرده است که بدین منظور یک میلیارد دلار برای راه اندازی کارخانه واقع در شهر تگزاس، ایالت آستین شمالی را سرمایه گذاری کرده و اختصاص داده است. این شرکت آمریکایی همچنین از اختصاص ۱۰ میلیارد دلار دیگر برای احداث دیتاسنتر و مراکز داده در شهرهای سیاتل، سن‌دیگو، کالیفرنیا و همچنین توسعه فعالیت‌های عملیاتی خود در شهرهایی نظیر نیویورک، پیتزبورگ و کلورادو ظرف سه سال آینده خبر داده است.  

به گفته کارشناسان و تحللیگران، پروژه احداث و راه اندازی کارخانه اپل در تگزاس بالغ بر ۲۰ هزار شغل در ایالات متحده آمریکا ایجاد خواهد کرد.

ترامپ پیشتر به بهانه حمایت از تولید داخلی و افزایش نرخ اشتغالزایی در ایالات متحده، شرکت‌های تکنولوژی و خودروسازی آمریکایی را که در خارج از این کشور کارخانه احداث کرده و به تولید محصولات خود در کشورهای دیگر می‌پردازند، به شدت انتقاد کرده و آنها را تهدید کرده بود.

برچسب ها:

اپل ،کارخانه ،آمریکا ،چین