12:38 | جمعه 30 آذر 1403
Research Analysis Debriefing Day
 ارز تخصیص یافته به شرکت‌های دارویی!

1397/09/22 04:19

رئیس سازمان غذا و دارو ؛

ارز تخصیص یافته به شرکت‌های دارویی!

پایگاه خبری راد: معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به حمایت دولت از شرکت‌های دارویی زنجیره دارو و تامین منابع ارزی مورد نیاز این بخش، از اختصاص 3.5 میلیون دلار به این بخش خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری راد و به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی شیراز، غلامرضا اصغری در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دستاوردهای این دانشگاه در بسیاری از زمینه ها را الهام بخش دانست.

اصغری با بیان اینکه اقدامات تاثیرگذار علوم پزشکی شیراز در زمینه غذا و دارو می‌تواند به عنوان الگو به سایر دانشگاه‌ها معرفی شود، افزود: تاثیر این اقدامات در تحول نظام سلامت دیده می‌شود .

رئیس سازمان غذا و دارو، تامین دارو و منابع مالی و همچنین تقویت بیمهها برای پرداخت مطالبات دانشگاه‌ها و زنجیره نقدینگی و تولید دارو را از اولویت های این بخش برشمرد.

مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی وزارت بهداشت نیز با اشاره به آمار بالای مرگ و میر در اثر بیماری های ناشی از غذا در جهان که بخشی از این آمار مربوط به کودکان زیر پنج سال است، بر اهمیت تامین سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد.

وحید مفید با بیان اقدامات انجام شده در زمینه ارتقای امنیت غذایی در کشور، به مدیریت مصرف نمک، به عنوان یکی از این اولویت ها اشاره کرد که به ویژه در نان های مصرفی، تحت نظارت قرار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز کاهش هزینه ها را اولویت مهم این دانشگاه عنوان کرد که با کمک بررسی وضعیت موجود و مدیریت کارآمد هزینه ها در بخش های مختلف بهداشتی، درمانی و دارویی در حال انجام است.

علی بهادر با اشاره به مراجعه مردم استان های همجوار به فارس برای دریافت خدمات سلامت، بر اهمیت حمایت از این استان برای توسعه خدمات رسانی، تاکید کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با اشاره به تلاش های انجام گرفته برای ثمربخشی طرح تحول نظام سلامت در عرصه خدمات دارویی فارس، از پیگیری این موضوع در نشست های سیاستگذاری ستاد تحول سلامت دانشگاه خبر داد که تاکنون ۲۵ نشست از این ستاد برگزار شده و ۳۱۰ مصوبه به همراه داشته است.

عبدالخالق کشاورزی با اعلام آمار کاهش ۳۵ درصدی تعداد آزمایش‌ها در استان، بر اساس آمار مهرماه امسال نسبت به سال گذشته، این امر را تلاشی در این راستا برشمرد.

او ضمن معرفی سامانه کنترل داروهای پرهزینه برای اعلام ماهانه داروهای پرهزینه از سوی بیمارستان‌های دانشگاه خاطرنشان کرد: ۱۲ و نیم میلیارد ریال در آنتی بیوتیک های پرهزینه طی ماه های تیر تا آبان در ۳۰ بیمارستان استان صرفه جویی شده  و هر دو هفته یک بار نشست های ستاد توزیع دارو با شرکت های توزیع دارو برگزار شده است.

 کشاورزی بیان کرد: برگزاری نشست های مشترک با تامین کنندگان و تولیدکنندگان اقلام پرمصرف تجهیزات پزشکی، تشکیل نشست های ماهانه کمیته حمایت از تولیدات داخل، رویت خدمات تصویربرداری و آزمایش های بیماران ارجاعی در بیمارستان مقصد، مداخله در اعمال جراحی گلوبال برای مدیریت دارو، لوازم مصرفی و تجهیزات پزشکی، اعلام تعداد مصرف آنتی بیوتیک مصرفی، بررسی مصرف میکروست ها و اجرای دستورالعمل فرآوری مجدد وسایل پزشکی در این دانشگاه از دیگر اقدامات انجام شده بوده است.

حسام درستی، مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز به بیان اقدامات این بخش پرداخت و  صرفه جویی ۳۰۵ میلیارد تومانی در حوزه دارو و تجهیزات دارویی را حاصل مدیریت صحیح هزینه ها و اقدامات ابتکاری برشمرد.