به گزارش پایگاه خبری راد، اسماعیل قادریفر با اشاره به توسعه همکاریهای معاونت علمی با شهرداری تهران، خاطر نشان کرد: این همکاری در راستای باز آفرینی پهنههای صنعتی متروک و همچنین بافت فرسوده شهری و تبدیل آن به کارخانه نوآوری است.
وی با بیان اینکه پهنههای متروکه به کارخانههای نوآوری و محلهای کسب و کارهای دانشبنیان تبدیل خواهد شد، یادآور شد: اساس این همکاری بر تغییر کاربری پهنههای متروکه صنعتی موجود در شهر تهران است که به دلیل اجرای قانون انتقال صنایع آلاینده به شعاع 120 کیلومتری از سطح شهر تهران ایجاد شدهاند.
قادریفر با اشاره به نمونههای واگذار شده از این اراضی به شرکتهای دانشبنیان، خاطر نشان کرد: با همکاری مالک، شهرداری و معاونت علمی با این شرط که هزینههای تغییر کاربری ایجاد نشود، به کارخانه نوآوری تبدیل میشوند.
رییس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص تغییر کاربردی اراضی متروکه وابسته به شهرداری توضیح داد: برخی از فرهنگسراها که فعالیت و کارایی زیادی ندارند و یا برخی از خانههای تاریخی که طبق قانون در اختیار شهرداری قرار دارند، بر اساس توافق صورت گرفته در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار خواهند گرفت.
قادری فر اضافه کرد: علاوه بر آن چندین سالن سینمایی متروکه در منطقه لالهزار (منطقه 6) تهران و اراضی متروکه وابسته به سازمان نوسازی و زیباسازی شهرداری تهران وجود دارد که با تعاملی که میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرداری تهران صورت گرفت، قرار است از این ظرفیتها برای توسعه کسب و کارهای شرکتهای دانشبنیان استفاده شود.
وی از تهیه لیستی حاوی 70 تا 80 مورد از این نوع پهنهها از سوی شهرداری خبر داد و گفت: این پهنهها بعد از تعیین مصادیق در اختیار شرکتها قرار خواهد گرفت.