به گزارش پایگاه خبری راد، دکتر محمدرضا معتمد، درباره آمار ابتلا به اماس در کشور گفت: در سالهای اخیر بر اساس آمارهای مطالعاتی، خطر ابتلا به اماس حدود ۱۰۰ مورد در هر ۱۰۰هزار نفر وجود دراد. با توجه به مطالعات اخیر، آمار ابتلا به اماس در ایران نسبت به دهههای قبل در حال گسترش است.
وی با بیان اینکه روشهای درمانی اماس در ایران نیز همانند آخرین روشهای درمانی تمام کشورهای دیگر دنیا در حال اجراست، گفت: این روشهای درمانی بر اساس نوع بیماری اماس و وضعیت و مرحلهای که بیماری دارد، تجویز و انجام میشود.
معتمد در پاسخ به سوالی مبنی بر این سوال که آیا طب سنتی نیز برای درمان اماس موثر است؟ گفت: افراد سودجو در بسیاری از بیماریهای مزمن و از جمله اماس به دنبال سودجویی خود هستند. بر هیمن اساس طب سنتی و طب سوزنی روشهای درمانی هستند که برای درمان اماس متدوال شدهاند، اما این روشهای غیر علمی تایید نشدهاند و هیچ مطالعهای بر روی آنها صورت نگرفته است.
وی در پایان افزود: متاسفانه من و همکاران، مراجعه کنندگان بسیار زیادی داشتیم که با متوسل شدن به این روشها، بیماریشان تشدید یافته و زمانی متوجه این موضوع شدهاند که روشهای درمانی نوین هم دیگر برای آنها تاثیرگذار نیست.
معتمد همچنین درباره برگزاری پانزدهمین کنگره بینالمللی اماس گفت: این کنگره هر ساله برگزار میشود. امسال نیز این کنگره از تاریخ ۲۳ تا ۲۵ آبان ماه در هتل المپیک تهران با حضور جمعی از متخصصان مغز و اعصاب کشور و برخی از کشورهای همسایه برگزار میشود.
دبیر پانزدهمین کنگره بینالمللی ام.اس افزود: سخنرانان این کنگره از کشورهایی چون سوئد، آمریکا، انگلیس، فرانسه، یونان و کشورهای همسایه ایران مانند سوریه و عراق شرکت میکنند. در این کنگره پزشکان و متخصصان کشورهای شرکتکننده از آخرین دستاوردها، تحقیقات و روشهای درمانی و تشخیصی بیماری اماس مطلع میشوند. همچنین محققین نتایج تحقیقات خود را که در داخل و خارج کشور انجام شده، ارائه میکنند و به تبادل نظر با همکاران خود میپردازند.
دبیر پانزدهمین کنگره بینالمللی اماس درباره محورهای این کنگره نیز گفت: محورهای اصلی کنگره امسال بررسی روشهای تشخیصی جدید، برخورد و آشنایی پزشکان با داروهای جدید و همچنین آشنایی و نحوه برخورد با عوارض دارویی، نقش ژنتیک در بروز اماس و مسائل اجتماعی مانند کار و ... که میتواند برای بیمارن اماس اتفاق افتد، هستند.