به گزارش پایگاه خبری راد، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در جمع خبرنگاران عنوان کرد: مسئولیت حفظ و حراست از سرمایه دامی، سلامت دامی و امنیت غذایی بر عهده همکاران ماست. خوشبختانه طی ماههای گذشته سازمان دامپزشکی اقداماتی درباره صدور مجوزها برای مواد اولیه لازم در حوزه دارو و واکسن و مواد اولیه خوراک دام و طیور انجام داده که ثمربخش بوده است؛ نگاه ما و پیشبینی ذخایر ما ۱۸ ماهه و در برخی موارد نیز برای ۶ ماه است.
علیرضا رفیعیپور گفت: هر هفته جلسهای با عنوان مقابله با تحریم داریم، در این جلسات اقدامات مفیدی انجام شده که عدد ذخیره انبارها نگرانیهای تحریم را از بین میبرد. میزان اعتبار سال ۹۶ بیش از ۸۳۰ میلیارد تومان است که ۳۳۰ میلیارد آن سازمانی است و بقیه به ۳۲ استان کشور اختصاص داده میشود. اعتبارات ملی سال جاری با کاهش 30 درصد تا 50 درصد مواجه بود اما سازمان دامپزشکی نه تنها کاهش نداشته بلکه 30 درصد نیز افزایش داشته است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: تکنولوژی کشور ما باعث شده تا بیش از 95 درصد حوزه دارو و واکسنهای دامی در کشور تولید شود اما در حوزه طیور کمتر از ۴۰ درصد را در خط تولید داریم.
وی افزود: خراسان رتبه اول تولید شیر و گوشت را به خود اختصاص داده و نیشابور نیز در این استان رتبه یک را داراست و در پرورش طیور نیز رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.
رفیعیپور بیان کرد: اگر قرار است فقط مشکلات را مطرح کنیم به جایی نمیرسیم. آیندگان درباره ما قضاوت خواهند کرد و نباید ۳۶۵روز سال از مشکلات بگوییم؛ بهترین کار این است که هر مسئول در جایگاه خود یک یا دو مشکل را بررسی و حل نماید تا در نهایت بتوانیم بگوییم از پس این مشکلات بر آمدیم.
وی گفت: طرح هر مشکل باید در هر جایگاهی با پیوست راهکار و پاسخگویی به آن مشکل همراه باشد و همکاری بین بخشی شکل بگیرد. 40 سال از انقلاب میگذرد و دشمنان ما همچنان برای ما گرفتاری ایجاد میکنند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: چه بخواهیم چه نخواهیم با کمبودهایی همچون نیروی انسانی، اعتبارات و امکانات مواجه هستیم اما باید برای آنها راهحل پیدا کنیم که همکاری از بهترین آنهاست.
علیرضا رفیعیپور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور روز گذشته به نیشابور سفر کرد؛ وی همچنین در این سفر از کشتارگاه شهرستان نیشابور بازدید کرد.