به گزارش پایگاه خبری راد، محمد اسلامی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت با اشاره به اینکه طبق قانون اساسی ما وظیفه داریم زمینه تامین مسکن مردم را فراهم کنیم اظهار کرد: من در برنامه خود در مجلس ساز و کار تولید مسکن توسط بخش خصوصی را اعلام کردم تا تامین مسکن برای اقشار کم درآمد و متوسط به یک جریان دائمی تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه ایجاد تعادل در عرضه و تقاضای بازار مسکن وظیفه ماست خاطرنشان کرد: باید تولید مسکن توسط تشکل های واجد شرایط و دارای صلاحیت انجام شود و مردم از این بابت مطمئن باشند که مسکن آنها توسط تشکلهای دارای صلاحیت تامین شود. ساز و کار تامین این مسکن را هفتههای آینده ابلاغ میکنیم. موانع پروژههای نیمه تمام با هر عنوانی که هستند از جمله مسکن مهر یا مسکن اجتماعی را برطرف میکنیم.
وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این پرسش که چه رویکردی در تکمیل مسکن مهر دارید، بیان کرد: مسکن مهر یک پروژه است و عدهای از مردم ثبت نام کرده و قرارداد بستند. البته در جانمایی، شرایط قرارداد و شرایط حقوقی و فنی دقت لازم انجام نشده است و باید این مشکلات را حل کنیم. اهتمام ما این است که زیرساختهای مسکن مهر را با کمک دستگاههاحل کنیم که البته مردم هم باید به ما کمک کنند.
اسلامی درباره برنامههای خود برای احیای بافت فرسوده تصریح کرد: بافت فرسوده شامل حاشیه نشینی و بافت تاریخی میشود و باید بافت تاریخی احیا شده و در آن ارزش افزوده ایجاد شود. بافت فرسوده نیز باید جایگزین شود. طبق برنامه ششم 100 هزار وارد مسکونی در سال در بافتهای فرسوده جایگزین شود و برنامه ما احیای بافت فرسوده به صورت شهرستانی و محله به محله است.
وی در پاسخ به این پرسش که امسال چند واحد مسکونی در بافت فرسوده احیا میشود بیان کرد: اکنون نمیدانم و باید این طرح را بررسی کنم.
وزیر راه و شهرسازی درباره رویکرد همکاری این وزارتخانه با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء گفت: تعامل با بخش خصوصی در اولویت پروژههای اجرایی است. اگر قرارگاه سازندگی هم پروژهای را اجرا میکند طبق قانون اساسی و تصمیم دولت است. در همه دورهها، دولتها از ظرفیت قرارگاه سازندگی استفاده کردند. اگر کسی هم از این قرارگاه دعوت نکند، قرارگاه برای اجرای پروژهها جلو نمیآید. باید در اجرای پروژهها ظرفیتها و ویژگیهای آن را بررسی کرد ولی به هر حال اولویت با بخش خصوصی است.