وی با اشاره به اینکه شاید اگر قرار بود انسانها برای بهرهمندی از مواهب طبیعی هزینه بپردازند؛ امروز محیط زیست این گونه نابسامان نبود، اظهار کرد: از جمله اصول پایهای آن است که محیط زیست را به عنوان امانتی الهی در ردیف میراثهای مشترک بشری بدانیم. در نتیجه چنین رویکردی انسانها باید تمام تلاش خود را برای حفظ و بهبود محیط زیست به کار گیرند و آن را به نسلهای آینده تحویل دهند.
وی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر دانشجویان نقش خوبی در حوزه فرهنگسازی محیط زیست ایفا کردهاند، گفت: مساله محیط زیست یک موضوع محلی داخلی نیست بلکه مسالهای فراملی و جهانی است و همه انسانها در سرنوشت محیط زیست با هم مشترک هستند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه در تعالیم دینی فرازهای متعددی در اهمیت خاک، آب، نباتات و حیوانات وجود دارد، تاکید کرد: متاسفانه ایران در چند دهه اخیر با مشکلات فراوانی در حوزه محیط زیست دست و پنجه نرم میکند، به گونهای که به باور بسیاری از صاحبنظران، حیات این سرزمین به مخاطره افتاده است.
علیزاده همچنین اظهار کرد: دانشگاهیان و دانشجویان در عرصه پاسداشت و حفظ محیط زیست نقش انکارناپذیری دارند چون همین گروه باید بار فرهنگسازی و ترویج فرهنگ آشتی و دوستی با محیط زیست و منابع طبیعی را به دوش بکشند.
وی ادامه داد: در سالهای اخیر گروههای دانشجویی با توجه به دغدغهها و دلمشغولیهایی که در حوزه محیط زیست دارند؛ نقش خوبی را ایفا کردهاند. همچنین سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی امید دارد که با برگزاری چهاردهمین گردهمایی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست با محوریت آب و مدیریت پسماند نقش موثری را در حرکت به سوی بهبود مشکلات این حوزه ایفا کند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در پایان تاکید کرد:از جمله اهداف مهم گردهمایی دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی، هماندیشی و همکاری جوانان دانشجو در تحلیل و شناخت مشکلات و همچنین مهارتافزایی و همافزایی لازم در جهت فرهنگسازی و ارائه راهکار برای حل مشکلات محیط زیستی است.