00:19 | سه شنبه 18 دي 1403
Research Analysis Debriefing Day
حضور بلندمدت در بازارها را با ارتقای کیفی دنبال می کنیم

1396/08/10 13:40

مدیر عامل شرکت ولوو تراکس :

حضور بلندمدت در بازارها را با ارتقای کیفی دنبال می کنیم

پایگاه خبری راد: مدیرعامل شرکت ولوو تراکس سوئد گفت: ارتقای کیفیت خودروهای تولیدی، عامل اصلی تداوم حضور ولوو در بازارهای جهانی و حفظ سهم است و مطابق راهبرد این شرکت، رضایتمندی مشتریان از محصولات باید بیش از سایر رقبا باشد.

به گزارش پایگاه خبری راد، «کلس نیلسون»* امروز (چهارشنبه) افزود: ولوو در نظر دارد با همکاری شرکت سایپا دیزل به سرمایه گذاری برای عرضه تولیدات جدید و همچنین ارتقای خدمات پس از فروش بپردازد.
وی ادامه داد: تلاش می شود افزایش سرمایه گذاری ها به شیوه کنونی یا تشکیل شرکت های همکاری مشترک (جوینت ونچر) با سایپادیزل اجرایی شود.
نیلسون تصریح کرد: همکاری با سایپا دیزل ایران که وارد سومین دهه شده است، به طور قطع و یقین تداوم می یابد زیرا اگر چنین همکاری مفید و سودآور نبود، هرگز ادامه نمی یافت.
به گفته وی، نخستین کامیون ولوو به ایران در سال 1934 میلادی تحویل و نخستین خط تولید این شرکت در ایران در سال 1972 راه اندازی شد.
وی گفت: اکنون کامیون های ولوو به سبب ارتقای کیفی محصولات، کارایی بالا و صرفه اقتصادی نسبی در بیش از 190 کشور جهان در حال حرکت است.
مدیرعامل ولوو تراکس سوئد بر کیفیت، ایمنی و سازگاری با محیط زیست برای حضور در بازارهای جهانی تاکیدکرد.
به گزارش ایرنا، دیروز (سه شنبه) 75 هزارمین کامیون ولوو تولیدی در ایران با حضور مدیرعامل ولوو تراکس تحویل مشتری شد.
برخی آمارها نشان می دهد در سال 2003 و 2004 ایران به ترتیب به عنوان بیست و یکمین و بیست وهشتمین کشور صادرکننده کالا به سوئد به شمار می رفت اما یک سال بعد (2005) از فهرست 30 کشور صادر کننده به این کشور مرفه حوزه اسکاندیناودی خارج شد. 
در چند سال گذشته که تحریم ها مانع از رونق یابی روابط خارجی ایران می شد، مبادلات تجاری ایران و سوئد به یک چهارم کاهش یافت و از 10 میلیارد کرون (یک میلیارد و 100 میلیون دلار) به حدود 2 میلیارد و 500 میلیون کرون (282 میلیون دلار) رسید.
از طرف دیگر، آمارهای انتشار یافته از میزان مبادلات 2کشور در سال 2014 (پیش از توافق هسته ای) تفاوت چشمگیری را بین صادرات ایران به سوئد و واردات از آن کشور نشان می داد. از حدود 345 میلیون دلار مبادلات تجاری در آن سال، 14 میلیون 666 هزار دلار سهم صادرات ایران به سوئد بود؛ در حالی که سهم صادرات سوئد به ایران معادل 330 میلیون و 150 هزار دلار ارزش داشت.

برچسب ها:

ولوو ،سوئد ،کامیون