به گزارش پایگاه خبری راد، درخواست برای اجازه از WTO برای معرفی این تحریمها احتمالا به سالها کشمکش حقوقی سر پرونده این مجازات و میزان آن منتهی میشود.
چین این شکایت را در سال ۲۰۱۳ مطرح کرد و درباره تعرفههای دامپینگ آمریکا روی صنایع متعدد از جمله ماشین آلات و الکترونیک، صنعت فلزات و مواد معدنی با ارزش صادرات سالانه ۸.۴ میلیارد دلار در آن زمان شکایت کرد.
در درخواست اجازه چین که از سوی WTO منتشر شده، آمده است که جدیدترین آمار نشان میدهد این کشور سالانه ۷.۰۴۳ میلیارد دلار خسارت متحمل شده و بنابراین طبق مقررات WTO، خواستار دریافت اجازه برای ایجاد موانع تجاری روی کالاهای آمریکایی به ارزش مشابه است.
چین در اختلافی در سال ۲۰۱۶ برنده حکم WTO شد و حکم مذکور سال گذشته مجددا تایید شد.
این پرونده مربوط به شیوه محاسبه دامپینگ صادرات چینی که به کالاهای ساخت آمریکا در بازار این کشور آسیب میزند از سوی وزارت بازرگانی آمریکا بود.
شیوه محاسبه آمریکا در پروندههای متعددی که در WTO مطرح شده، غیرقانونی شناخته شده است.
این احکام بود که سبب شد دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا کمپین اصلاحات WTO را راه اندازی کند و ماه گذشته اعلام کرد اگر این نهاد تغییر نکند، آمریکا ممکن است از آن خارج شود.
بر اساس گزارش رویترز، چین ماه گذشته به WTO گفت مهلت تعیین شده برای آمریکا برای عمل به حکم صادره در ۲۲ اوت منقضی شده است.