به گزارش پایگاه خبری راد، سید یونس حسینی عالمی در نشست با خبرنگاران انجمن صنفی غرب مازندران که پس از بازدید از وضعیت دریاچه ولشت و چند کارخانه تولید شن و ماسه در مرزن آباد برگزار شد، با بیان اینکه درخت، جان طبیعت و انسان است و نباید قطع شود مگر به ضرورت باشد، تصریح کرد: مقرر شد شرکت بهرهبردار در مکان فعلی 100 هکتار نهالکاری انجام دهد و نگهداری هم با خود شرکت باشد تا در آینده کسی پیشنهاد بهرهبرداری از معادن دیگر را ندهد.
*توقف دو معدن شن و ماسه در دشت نظیر بخش کجور نوشهر
حسینی عالمی با بیان اینکه دو معدن فعال شن و ماسه "دشت نظیر" بخش کجور بدون مجوز هستند، گفت: یکی از آنها دارای مجوز بوده اما مدت آن به پایان رسیده است و دیگری هم از همان ابتدا دارای مجوز نبود و تصمیم گرفته شد که فعلا فعالیت دو معدن شن و ماسه "دشت نظیر" بخش کجور متوقف شود؛ باید تدبیری در نظر گرفت که خرید شن و ماسه برای مردم منطقه با مشکل مواجه نشود.
وی با تاکید بر اینکه اولویت دادستانی مازندران حفظ محیط زیست، منابع طبیعی و سلامت مردم و سپس تامین شن و ماسه است، خاطرنشان کرد: اجازه نمیدهیم معدن شن و ماسه ای که به محیط زیست، منابع طبیعی و مناطق حفاظت شده آسیب می زند فعال باشد. این سرمایه متعلق نسل آینده است، همه باید در حفظ محیط زیست کوشا باشند.
*توقف فعالیت معدن میچکار مرزن آباد
حسینی عالمی با اشاره به اینکه معدن در منطقه "میچکار مرزنآباد" وجود دارد اما نباید مجوز آن صادر میشد، افزود: آنجا محل کاشت درخت و جنگلکاری است که دستور توقف داده شد؛ باید سوابق این معدن بررسی شود که چگونه مجوز گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه در مازندران در حوزه اخلال ارزی و اقتصادی هیچگونه دستگیری تاکنون وجود نداشته است، افزود: کشفیات زیادی در زمینه احتکار کالا در مازندران انجام شد و از همه کسانی که در این راه همکاری کردند به ویژه از سپاه و بسیج جای قدردانی دارد و مردم نیز هر جا مطلع شدند که کالایی احتکار شده است حتما اطلاعرسانی کنند.
حسینی با بیان اینکه پروندههای متعددی علیه شهرداران در سطح مازندران مطرح میشود، اظهار کرد:با هر مدیری که خلاف مقررات عمل کند بر اساس موازین قانونی برخورد میشود.
وی خاطرنشان کرد: مخالف جدی شکار پرندگان کمیاب و بعضاً نایاب در فریدونکنار هستیم و باید دست کسانی که بیرحمانه در حال شکار این سرمایهها هستند، کوتاه شود.