به گزارش پایگاه خبری راد، سید ابوالفضل موسوی در خصوص ضرورت مبارزه با مفاسد اقتصادی بیان کرد: برای مبارزه با مفاسد اقتصادی ما باید در ابتدا اقتصادی پویا و فعال داشته باشیم و موانع موجود در راه توسعه اقتصاد را برطرف کنیم. ما باید موانع ایجاد اشتغال پویا را برطرف سازیم. با رونق یافتن تولید اقتصاد ما فعال می شود و در اقتصاد پویا مفاسد کمتر ظهور می کند.
وی در ادامه اظهار کرد: اولین گام برای به راه انداختن چرخه تولید شفاف سازی است. ما اگر اصل شفافیت را در تمامی موارد نظیر گرفتن مجوز، تامین منابع مالی و روند تولید رعایت کنیم، قطعا نظارت دقیق و صحیحی از سوی نهاد های ناظر انجام خواهد شد که از بروز فساد جلوگیری می کند.
نماینده مردم یزد در مجلس ادامه داد: هر چقدر ما به سمت استفاده از سیستمها شفاف حرکت کنیم احتمال تخلف کمتر خواهد شد و خطاها نیز به طور آشکار بروز می کنند. زمانی که شفافیت افزایش یابد قطعا نظارت نیز بهتر صورت میگیرد. بعضی از تولید کنندگان به دلیل منفعت طلبی به سمت فساد می روند. برخی از مدیران و کارشناسان نیز از این فرصت سوء استفاده می کنند و منجر به گسترش فساد می شوند.
موسوی تصریح کرد: به طور کلی ما اگر از یک سیستم شفاف برخوردار باشیم خود به خود هر کسی خارج از قوانین و موازین تعیین شده عمل کند، شناسایی خواهد شد.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که برگزاری دادگاههای مفسدین اقتصادی به صورت علنی چه تاثیری بر روی افکار عمومی جامعه دارد، بیان کرد: هر چقدر شفافیت بیشتر باشد بخشها با یکدیگر هماهنگتر میشوند. در جریان بودن مردم باعث میشود آنها نیز مسائل را از جوانب مختلف بسنجند و به نظارت دقیقتر کمک کنند. شاید در برخی از موارد یک مسئولی از برخی موضوعها عبور کند اما مردم که نسبت به انقلاب حساسیت بیشتری دارند بایستند و اجازه عبور از مسائل را ندهند.