به گزارش پایگاه خبری راد، در این راستا بیژن حاج محمدرضا، با بیان اینکه درحال حاضر سوختگیری با کارت سوخت انجام نمیشود، افزود: برخی کارتها باطل شده، برخی گم و برخی بلااستفاده است. بعد از اینکه استفاده از کارت سوخت الزامی شد همه کارتها عوض خواهد شد و این کارتهای قدیمی قابل استفاده نخواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه خرید و فروش کارت سوخت توسط جایگاهدار انجام نمیشود، اظهار کرد:ممکن است کارگر جایگاه این کار را از روی نا آگاهی انجام دهد. خرید و فروش کارت سوخت ربطی به جایگاهها ندارد. خرید و فروشی است که حتی جایگاه دار نمیتواند در آن دخالت کند زیرا دو نفر برای جنسی روی قیمتی به توافق میرسند. کارگر گمان میکند از این طریق درآمدی کسب خواهد کرد. گمان میکند با خرید کارت در اینده سهمیه خواهد داشت. اطلاع ندارد این کارتها استفاده نخواهد شد. از کسی که کارت سوخت خود را میفروشد باید سوال و جواب کرد نه کسی که می خرد.
رییس اتحادیه جایگاهداران سوخت به این سوال که نظارتی روی جایگاههای سوخت برای این موضوع وجود ندارد، پاسخ داد: نمی توان برای هر کارگر دو نگهبان گذاشت. اگر در جایگاه هم این کار را انجام ندهد خارج از جایگاه خرید می کند. البته نظارت می شود اما کافی نیست. خرید و فروش بیرون جایگاه را چه کسی می تواند نظارت داشته باشد؟
حاج محمدرضا پیشنهاد کرد: در عرضه سوخت باید مسائل دیگری را رعایت کنیم. برای مثال کارت فرد را با شناسنامه تطبیق دهیم و اگر کارت به نام آورنده نباشد بنزین ندهیم.
وی درمورد اینکه گفته میشود بنزین کارتهای سوخت جایگاهداران سهمیه بندی شده است توضیح داد: این موضوع صحت ندارد و هیچ سهمیهبندی ای صورت نگرفته است. بر اساس این گزارش، حاج محمدرضا درحالی از تعویض کارتهای سوخت قدیمی خبر داد که چندی پیش شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در اطلاعیهای این موضع رارد کرد.