به گزارش پایگاه خبری راد، عباس زارعی هنزکی،رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در نشست انعقاد این تفاهم نامه با اشاره به زمینههای همکاری مشترک، تصریح کرد: منطقه آزاد انزلی با اجرای طرحهای مختلف زیرساختی، صنعتی و اقتصادی به یک پایگاه مناسب صادراتی در شمال کشور تبدیل شده است.
وی افزود: این منطقه فضا و ظرفیت مناسبی برای اجرای طرحهای شرکتهای دانش بنیان سطح کشور دارد و نگاه توسعهای این سازمان در حمایتها و همکاریهای صورت گرفته با پارکهای علمی و فناوری استان و کشور ملموس است.
زارعی با اشاره به توانمندیها و ظرفیتهای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اظهار کرد: بخش عمده افراد از طریق آزمون وارد پارکها میشوند و بخش دیگر نیز افراد غیر دانشگاهی هستند که از طریق کسب و کارهای نوپا وارد شدهاند و دانشگاه تهران جهت ایجاد کسب و کار در تمام نقاطی که پایگاه دارد برنامههای مشخص تدوین شده را اجرا میکند که دارای چهارچوبهای خاصی هستند و جهت اثرگذاری نیاز به دعوت از اساتید و صنعت گران بزرگ داریم.
شرکتهای دانش بنیان میتوانند از ظرفیت منطقه آزاد انزلی استفاده کنند
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: شرکتهای دانش بنیان با هدف توسعه مبادلات با کشورهای حاشیه دریای خزر میتوانند از ظرفیت زیرساختهای ایجاد شده در منطقه آزاد انزلی بهره مند شوند.
رضا مسرور در نشست انعقاد تفاهم نامه همکاری سازمان منطقه آزاد انزلی و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در این منطقه با تاکید بر اینکه شرکتهای دانش بنیان به ویژه شرکتهایی که هدف آنها توسعه مبادلات با کشورهای حاشیه دریای خزر است میتوانند از ظرفیت زیرساختهای ایجاد شده و کریدورهای بین المللی عبوری ازمنطقه آزاد انزلی بهره مند شوند، گفت: با انعقاد این تفاهمنامه، همکاریهای مشترک در حوزه فناوری و شکوفایی واحدهای دانش بنیان افزایش پیدا میکند و شاهد اتفاقات مثبت خواهیم بود.
وی با تشریح اقدامات و طرحهای توسعهای این منطقه در سالهای اخیر اظهار کرد: بهبود فضای کسب و کار، توسعه واحدهای صنعتی، رشد شاخصهای اقتصادی، صادرات و صادرات مجدد ۴۵۰ میلیون دلاری این منطقه در سال گذشته، فعالسازی واحد های راکد صنعتی و تجاری و استقرار مرکز رشد و حمایت از واحدهای فناورو دانش بنیان بخشی از اقدامات سازمان منطقه آزاد انزلی در سالهای اخیر به شمار میرود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با اشاره به طرحهای حمایتی این سازمان از شرکتهای دانش بنیان و فناوریهای دانش بنیان بیان کرد: مجموعههایی که دارای ایدههای نو و فناور هستند به منظور تبدیل ایده به کالای تجاری و عرضه آن در بازارهای داخلی و خارجی نیازمند افزایش ارتباط و همکاری با شرکتهای مدیریت تجارت هستند و در همین راستا از فعالیت شرکتهای مدیریت صادرات و مدیریت تجارت که با ارائه مشاوره و تسهیل در روند تولید در بازاریابی و فروش محصولات در داخل و خارج از کشور به مجموعههای دانش بنیان هم کمک می کنند حمایت می کنیم.
وی همچنین با تاکید بر اینکه این سازمان فرصت معرفی و عرضه محصولات شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاههای تخصصی و بین المللی را در اختیار واحد های فناور مستقر در منطقه قرار میدهد، گفت: کمیته حمایت از شرکتهای دانش بنیان و فناور نیز در این سازمان راه اندازی شده که در راستای حمایت از این واحدها، طرح ها و مصوبات خوبی در حال اجراست.
استفاده از ظرفیتهای آزمایشگاهی، کارگاهی، تجهیزات و مشاوران تخصصی و کسب و کار به منظور کمک به صاحبان ایده و رشد و توسعه شرکت های فناور - اجرای برنامهها و رویدادهای کارآفرینی و فناوری به صورت مشترک - حمایت از صاحبان ایده و ایجاد کسب و کارهای جدید به صورت مشترک - اولویت داشتن پارک و شرکت های مستقر آن برای انجام طرح های پژوهشی و مشاوره ای سازمان - انتخاب ایده های مناسب سرمایه گذاری و فراهم کردن زمینه های لازم برای جذب سرمایه گذاران خارجی از مفاد این تفاهمنامه است.
مدت این تفاهم نامه از تاریخ امضا به مدت سه سال بوده و با موافقت طرفین قابل تمدید است.