10:50 | دوشنبه 31 ارديبهشت 1403
Research Analysis Debriefing Day
آذری جهرمی: نیاز مردم در عرصه فضای مجازی، منتظر تصمیم حاکمیت نمی ماند

1396/06/27 19:08

آذری جهرمی: نیاز مردم در عرصه فضای مجازی، منتظر تصمیم حاکمیت نمی ماند

پایگاه خبری راد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: نیاز مردم در بخش مجازی منتظر تصمیم های ما نمی ماند و باید در این زمینه به سرعت اقدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری راد،  «محمدجواد آذری جهرمی» امروز (دوشنبه) در گردهمایی رییسان دانشگاه های سراسر کشور، بی توجهی به نیاز مردم در این بخش را به ضرر حاکمیت دانست و افزود: تکمیل شبکه ملی اطلاعات از نظر دسترسی ها و تولید محتوا به کمک دانشگاه ها، یکی از راهکارهای پاسخگویی به نیازهای مردمی است.
این مسوول درباره فضای مجازی گفت: اتوبانی شکل گرفته است که باید با ایجاد ابزار نظارتی بخوبی از آن استفاده کرد.
وی بر توجه به اقتصاد فضای مجازی تاکید کرد و افزود : اگر این اقتصاد برای داخلی ها ایجاد نشود، دیگران به دنبال به این عرصه ورود و از آن بهره برداری می کنند.
آذری جهرمی گفت: دست دانشگاه ها را برای تکمیل دسترسی و تولید محتوا در شبکه ملی اطلاعات می فشاریم و در کنار آن به دانشگاه ها کمک می کنیم.
وزیر ارتباطات اعلام کرد «شبکه علمی در دولت یازدهم بررسی، موانع آن برطرف و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی نیز متولی آن شد».
آذری جهرمی پذیرش این نهاد به عنوان متولی از سوی دانشگاه ها را خواستار شد و افزود: مشکل اصلی این شبکه در تهران، نبود علاقه برای اتصال به آن و در شهرستان ها، کمی امکانات اتصال است.
وی از اتخاذ تدابیری برای حل این مشکل خبر داد و گفت: دنبال آنیم فضایی برای فیبر نوری ایجاد شود تا اپراتورها با رقابت بتوانند در این زمینه فعالیت و هزینه ها را جبران کنند.
وزیر ارتباطات، از وضعیت ارتباطات در دانشگاه ها با وجود فعالیت های دولت یازدهم انتقاد و بر تلاش برای بهتر شدن این شرایط تاکید کرد.
وی افزود: باید وضعیت ارتباطات در دانشگاه ها به عنوان ویترین کشور بهتر شود تا توسعه محقق شود.
وزیر اتباطات ضمن استقبال از سرمایه گذاری خارجی، نسبت به استفاده بیشتر از توان داخلی تاکید کرد و گفت: دنبال دست یافتن به سهم منطقه ای هستیم و انتظار داریم در پایان این چهار سال، سه تا چهار شرکت بزرگ فناوری اطلاعات و ارتباطات داشته باشیم.
 نهم شهریورماه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: حجم بازار مخابراتی و همچنین فناوری اطلاعات در کشور تا پایان دولت دوازدهم و براساس برنامه ششم توسعه به ترتیب به حدود 2.5 و پنج برابر افزایش می یابد.