21:00 | جمعه 21 ارديبهشت 1403
Research Analysis Debriefing Day
دستاوردهای ذوب آهن و آمار تولیدات ۹ ماهه + برنامه کاهش هزینه ها

1399/11/20 20:57

مدیرعامل اعلام کرد:

دستاوردهای ذوب آهن و آمار تولیدات ۹ ماهه + برنامه کاهش هزینه ها

نماد برتر- مدیرعامل ذوب آهن با اشاره به میزان تولیدات و دستاوردها در ۹ ماه سال جاری از برنامه ریزی برای افزایش تولید محصولات با ارزش افزوده بالا و کاهش هزینه ها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نماد برتر، منصور یزدی زاده در نشستی خبری با اشاره به خروج ذوب‌آهن از زیان انباشته گفت: در پایان ۹ ماه سال جاری حدود ۵۰۰ میلیارد تومان سود انباشته داشتیم که تا پایان سال نیز انتظار می رود افزایش یابد. بیش از ۵۰ سال از عمر ذوب آهن می‌گذرد و تولید فولاد در این مجموعه از مرز ۳۰ میلیون تن عبور کرده است. در حالی که به علت ناملایمات می توانست در روزهای اخیر به بیش از ۵ میلیون تن تولید افزایش یابد.


وی با اشاره به اینکه کوره بلند ذوب آهن با انجام اصلاحات اساسی به مدار تولید بازگشت، افزود: بیش از ۷۰ درصد روش‌های تولید فولاد در دنیا به روش کوره بلند و سیستم pci تولید می‌شود. راه اندازی کوره بلند شماره یک از جمله سایر دستاوردها است که با تلاش شبانه روزی کارگران به ثمر نشست.


دریافت پروانه استاندارد ملی ریل ایران نیز اتفاق بزرگی بود زیرا استاندارد این محصول کار مشکلی بود. در سال جاری نخستین قرارداد صادرات ریل ذوب آهن و پذیرش و عرضه ریل در بورس کالا انجام شد.


این مقام مسئول درخصوص محصولات ذوب آهن توضیح داد: کیفیت تولید محصولات به گونه‌ای است که قابلیت صادرات به همه جای دنیا را دارا است. در ۹ ماه سال جاری ۱.۸ میلیون تن چدن مذاب، ۲.۲ میلیون تن آگلومره، ۸۸۶.۳ هزار تن کک خشک، ۱.۷ میلیون تن شمش آماده و ۱.۵ میلیون تن محصول نهایی تولید شده است. از دیگر برنامه‌ها انتقال نماد به بورس است که با این کار سهام ذوب‌آهن در مسیر منطقی‌تری قرار می گیرد و نظارت حاکمیت بر آن بیشتر می‌شود.


یزدی زاده با بیان اینکه ذوب‌آهن تنها شرکت مصرف کننده سنگ آهن دانه بندی است، گفت : امید می رود با کمک وزارت صنعت تأمین مواد اولیه مجموعه برطرف شود. با تملک معادن زغال سنگ البرز مرکزی کمک شایانی به تأمین مواد اولیه می شود در حالی که برای افزایش تولید محصولات با ارزش افزوده بالا نیز برنامه هایی در نظر داریم. برای کاهش هزینه ها برنامه های متعددی در راستای افزایش سود در سال آینده تدوین شده البته این کاهش هزینه ها در حوزه منابع انسانی نیست و شاهد رشد منابع در این بخش هستیم.


وی درخصوص ارزبری صنعت فولاد هم توضیح داد: حدود ۳۰ درصد محصولات هزینه‌های ارزبری این مجموعه را شامل می شوند. در صورتی که بخواهیم به افق ۵۵ میلیون تن در افق ۱۴۰۴ با ضریب ۸۰ درصد برسیم تا ۱۰ سال آینده بیشتر سنگ آهن نخواهیم داشت بنابراین باید برای این موضوع برنامه‌ریزی کنیم تا در آینده با مشکل مواجه نشویم.


یزدی زاده درباره اهم اقدامات در مقابله با ویروس کرونا نیز گفت: تشکیل ستاد ویژه مقابله با ویروس کرونا ، تجهیز بیمارستان درجه یک مطهری ذوب آهن برای پذیرش و درمان بیماران کرونایی با صرف هزینه ای بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان و ضد عفونی کردن خودروهای ایاب و ذهاب به منظور جلوگیری از انتقال ویروس از از جمله اقدامات مجموعه ذوب آهن است.